• Action marketing
  1999
  + coloris (2)
 • Action marketing
  1999
  + coloris (2)
 • Action marketing
  1999
  + coloris (2)
 • Action marketing
  800
  + coloris (2)

Chèche


Gebreide sjaals vindt men al lang in de mannenkleerkast terug als accessoire. Ze beschermen immers tegen de winterkou. Ook de fijne sjaaltjes en halsdoeken vertonen die eigenschap, maar ze zijn bovendien uitgegroeid tot een volwaardig modeaccessoire. Men draagt ze inderdaad meer voor de stijl dan als bescherming tegen de kou en dus veeleer in het tussenseizoen dan in putje winter. Sjaaltjes en halsdoeken verfraaien een outfit, en zelfs een kostuum, met elegantie en raffinement. Afhankelijk van de cultuur, kunnen die stoffen doeken dienen om zich tegen de warmte, de zon en opwaaiend zand beschermen, meer bepaald in de Afrikaanse en Midden-Oosterse woestijnen. In het Westen hebben de ontwerpers hetzelfde design overgenomen, wat die accessoires een avontuurlijk en artistiek kantje verleent. Ze zijn zo licht dat ze bij het minste zuchtje wind gaan fladderen. Zelfs de grote modehuizen zijn sjaaltjes en halsdoeken gaan ontwerpen voor hun collecties. Bij Jules.com zijn ze even mooi, maar een stuk betaalbaarder! Gestyled, soms grafisch, aan jou de keuze. Bekijk onze selectie om het model te vinden dat het best bij je past.


Een sjaaltje voor iedere look


Op onze site én in onze winkels zijn verschillende modellen van sjaaltjes verkrijgbaar. Je vindt ze in verschillende kleuren, met grafische motieven, prints met motieven of micromotieven, enz. Wat je stijl ook is, je vindt beslist een goedkoop sjaaltje dat helemaal bij je past. Soms doet het design er niet zoveel toe, maar wel de manier waarop je het knoopt en draagt. In de stijlgidsen vind je zeker tips en trucs om alle geheimen van de sjaaltjes te doorgronden en ze helemaal af te stemmen op jouw look van de dag. Je sjaaltje ga je in de eerste plaats kiezen omdat je het mooi vindt. Om niet de verkeerde keuze te maken, denk je best na over alle outfits die je met je kledingstukken van je dressing kan samenstellen. Vergeet ook je mantels en overjassen niet! Probeer je daarna voor te stellen welke uitstraling het gekozen sjaaltje je bij elk van die outfits zou kunnen geven. Past het bij de meeste van je outfits, dan heb je de juiste keuze gemaakt.


De halsdoek: een stijldetail


Halsdoeken vindt men vandaag de dag in alle stijlen. Veel mannen dragen er een als accessoire bij hun outfit, welke look ze ook hebben. Voor een informele, nonchalante look, draag je een halsdoek heel gewoontjes met een trui, een jeans en baskets. Voor wat meer klasse, in combinatie met een T-shirt, een kostuumvest, een jeans en stadschoenen, is de halsdoek hét elegante accessoire bij uitstek. Je draagt hem in een Parijse knoop, door hem in de lengte dubbel te vouwen en de uiteinden door de resulterende lus te halen; zo is je hals goed beschermd. Voor een avontuurlijke look, drapeer je de halsdoek losjes in één draai over je schouder. Deze bijzonder stijlvolle look ziet er heel nonchalant uit, maar vergt enige behendigheid. Sjaaltjes en halsdoeken zijn ideaal voor het tussenseizoen; je moet er dus zeker enkele in huis hebben om je outfits elegant af te maken, wat je stijl ook is. Probeer gerust verschillende modellen uit; zo weet je zeker dat je het juiste sjaaltje hebt voor al je outfits, casual, chic of streetwear.